header famous rechts
 
navbar-side-background
WELKOM BIJ FAMOUS PETS PICTURES HUISDIERFOTOGRAFIE!

Famous Pets Pictures is gespecialiseerd in huisdierfotografie. Wilt u uw paard, kat, hond, konijn of knaagdier laten portretteren? Dan bent u bij Famous Pets Pictures aan het goede adres! U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u uzelf laten portretteren, of wilt u dat Famous Pets Pictures uw bruiloft fotografeert? Dat is ook mogelijk. Ter inspiratie vindt u op de portfoliopagina selecties uit fotoshoots met verschillende dieren, maar ook portfolio's met portretten en natuurfoto's. Famous Pets Pictures is van alle markten thuis!


huisdierfotografie

NIEUWS
9 september 2017 Heeft u foto's besteld van de fotoshoot bij KNON Hondenschool in Borger? Dan kunt u deze vanaf 20 september afhalen bij de Hondenschool. Als u nog niet besteld heeft, kan dat uiteraard nog steeds. U ontvangt uw bestelling dan wel iets later.
7 april 2017 De Kwispeldag bij Dier All-in Assen was erg gezellig. Op de Facebookpagina van Famous Pets Pictures zijn wat voorproefjes te vinden.
28 januari 2017 De informatiepagina is uitgebreid, met links naar alle informatie die u nodig heeft voor het boeken van uw ideale fotoshoot!

AGENDA
1 september 2017 Famous Pets Pictures staat voor het vierde jaar op rij bij Dierenspeciaal-zaak Buze in Heiligerlee. Komt u ook langs voor een gratis foto?
30 september 2017 De fotostudio is te vinden op de Doedag van de Jumper in Assen! Meer informatie en een link naar de Facebook van Jumper Assen vindt u hier.
© Famous Pets Pictures 2011-2017 KvK-nummer: 53267117